Vertalingen in alle talen voor
particulieren, ZZP'ers en MKB-bedrijven

Algemene voorwaarden vertaald door juridische vertalers

De native vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw algemene voorwaarden in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer beëdigde vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen, beëdigen en legaliseren van uw algemene voorwaarden, standaardbedingen en algemene bepalingen. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor beëdigde vertalingen, technische vertalingen en vertalingen van zakelijke documenten.                                                                                              

De native vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw algemene voorwaarden maar verzorgen ook de juridische vertalingen van contracten, notariële akten en statuten, met beëdiging en legalisatie indien vereist.  Onze vertalers kunnen alle talen vertalen o.a.Russische vertalingen, Arabische vertalingen, Turkse vertalingen en Servische vertalingen.

 

 

Algemene voorwaarden zijn een of meer schriftelijke bedingen die zijn opgesteld om in een groot aantal overeenkomsten te worden opgenomen. Deze standaardbedingen vind je o.a. terug onder de naam van leveringsvoorwaarden, reisvoorwaarden, verzekeringsvoorwaarden, verkoopvoorwaarden. Ze zijn vaak in kleine letters achterop de overeenkomst gedrukt of toegevoegd als bijlage. Het zijn algemeen geldende voorwaarden die een bedrijf voor al zijn leveringen en diensten van toepassing verklaart.

ALGEMENE VOORWAARDEN VERTALEN