ISO-certificatie vertaald door technische vertalers

De vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen ISO-certificatie in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer technische vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen van uw ISO-certificatie, kwaliteitsmanagementsysteem, ISO kwaliteitsbeleid. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor beëdigde vertalingen, juridische vertalingen en vertalingen van zakelijke documenten.                                                                   

De native vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw ISO-certificatie maar verzorgen ook de technische vertalingen van MSDS-fiches, lastenboeken en technische fiches. Onze vertalers kunnen alle talen vertalen o.a. Slovaakse vertalingen, Italiaanse vertalingen, Noorse vertalingen en Deense vertalingen.

 

ISO staat voor Internationale Organisatie voor Standaardisatie en is een organisatie die normen vastlegt. De organisatie is een samenwerkingsverband van nationale standaardisatieorganisaties in 156 landen. Het betreft normen of standaarden waaraan diensten, producten of methodes dienen te voldoen. De ISO 9001 norm is veruit de bekendste en is de internationale norm voor kwaliteitsmanagement. De norm legt de nadruk op klanttevredenheid, kwaliteitszorg en continue verbetering. Een bedrijf dat voldoet aan de kwaliteitsnormen van de ISO krijgt na een externe audit een ISO-certificaat. 

ISO-CERTIFICATIE VERTALEN

ISO-certificatie vertaald door technische vertalers