Persberichten vertaald door professionele vertalers

De gediplomeerde vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw persberichten in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen van uw persberichten, nieuwsfeiten, mediaberichten. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor beëdigde vertalingenjuridische vertalingen en technische vertalingen.

De ervaren vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw persberichten maar verzorgen ook de zakelijke vertalingen van boekenbrochures en uittreksels KBO. Onze vertalers kunnen alle talen vertalen o.a. Slovaakse vertalingen, Italiaanse vertalingen, Noorse vertalingen en Deense vertalingen.

Een persbericht is een nieuwsbericht afkomstig van een persbureau, organisatie of bedrijf en bestemd voor de nieuwsmedia. Op deze manier wordt geprobeerd om in grote kring aandacht te krijgen voor een bepaald standpunt of concreet feit. Dit feit houdt verband met de belangen of de identiteit van de aanbieder. Persberichten maken deel uit van de marketingcommunicatie. Ze worden ingezet om activiteiten aan te kondigen, de bekendheid te vergroten of om een positie te verduidelijken.

PERSBERICHTEN VERTALEN

Persberichten vertaald door professionele vertalers