Octrooien vertaald door juridische vertalers

De native vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw octrooien in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen, beëdigen en legaliseren van uw octrooien, patenten, bewijzen van uitvinding. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor beëdigde vertalingen, technische vertalingen en vertalingen van zakelijke documenten. 

De native vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw octrooien maar verzorgen ook de juridische vertalingen van expertiserapporten, contracten en statuten, met beëdiging en legalisatie indien vereist. Onze vertalers kunnen alle talen vertalen o.a. Russische vertalingen, Arabische vertalingen, Turkse vertalingen en Servische vertalingen.


Een octrooi
wordt ook wel patent genoemd. Het is een exclusief recht tot het industrieel maken of verkopen van een uitvinding. Dit kan zowel een product als een proces zijn. Een octrooi geeft de octrooihouder het recht om anderen te verbieden de uitvinding bedrijfsmatig toe te passen. Voorwaarde voor het verkrijgen van een octrooi is dat de uitvinding moet voldoen aan de criteria nieuwigheid, inventiviteit en industriële toepasbaarheid. In principe mag iedereen een patent aanvragen, een gewoon persoon of een rechtspersoon. Wie het octrooi ook bezit, de echte uitvinder moet erop vernoemd worden.

OCTROOIEN VERTALEN