Diploma's vertaald door beëdigde vertalers

De officiële vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw diploma in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer beëdigde vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen, beëdigen en legaliseren van uw diploma's, certificaten, getuigschriften. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor juridische vertalingen, technische vertalingen en vertalingen van zakelijke documenten.                         
De erkende vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw diploma's maar verzorgen ook de beëdigde en gelegaliseerde vertalingen van huwelijksaktes, rijbewijzen en bewijzen van goed gedrag en zeden. Onze vertalers kunnen alle talen vertalen o.a. Slovaakse vertalingen, Italiaanse vertalingen, Noorse vertalingen en Deense vertalingen.

Een diploma is een officieel document dat dient als bewijs van succesvolle afronding van een bepaalde opleiding. Het diploma vermeldt o.a. de naam van de bezitter, de geboortedatum en geboorteplaats, de naam van de instelling, de naam van de opleiding zelf, de graad, de namen en handtekeningen van de leden van de examencommissie. Het getuigschrift is krachtens de wet erkend en legt vast dat de bezitter een omschreven kwalificatie heeft behaald. Voorbeelden zijn: getuigschriften secundair onderwijs, universitaire diploma’s, master en bachelor diploma’s, puntenlijsten.

 DIPLOMA VERTALEN

 

Diploma vertaald door beëdigde vertalers