Arbeidsovereenkomsten vertaald door juridische vertalers

De native vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw arbeidsovereenkomsten in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen, beëdigen en legaliseren van uw arbeidsovereenkomsten, voorwaarden tot samenwerking, arbeidscontracten. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor beëdigde vertalingen, technische vertalingen en vertalingen van zakelijke documenten.

De native vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw arbeidsovereenkomsten maar verzorgen ook de juridische vertalingen van huurovereenkomsten, octrooien en expertiserapporten, met beëdiging en legalisatie indien vereist. Onze vertalers kunnen alle talen vertalen o.a. Russische vertalingen, Arabische vertalingen, Turkse vertalingen en Servische vertalingen.

Arbeidsovereenkomsten zijn contracten tussen een werkgever en een werknemer. Ze bevatten een afspraak tussen die beide, waarbij de werknemer zich verplicht werk te verrichten gedurende een aantal uren per week in dienst van de werkgever. De werkgever verbindt er zich toe loon uit te betalen voor deze prestaties. Verder bevat het contract afspraken rondom inhoud van het werk, salaris, werktijden, begindatum, soort contract, vakantieregeling e.d. Er zijn verschillende soorten arbeidsovereenkomsten: van bepaalde duur, van onbepaalde duur, voltijds, halftijds, voor interim werk, voor arbeiders of bedienden etc.

Arbeidsovereenkomsten vertaald door juridische vertalers